Lemezjátszó kiegészítők

10 termék

Lemezjátszó kiegészítők

Ár

Ár

  • 3 790,00 Ft - 34 990,00 Ft

Aktív szűrés

Lemezjátszó kiegészítők

A lemezlejátszók mellé kinált termékeinkkel növelheti készöléke funkcionalitását, emellett a karbantartást is megkönnyítik. Üzletünk állandóan növekvő termékkínálattal várja a vásárlókat, akik szeretnék ápolni és fejleszteni a lemezlejátszójukat.

PHONO ADAPTEREK

A tökéletes hangzás eléréséhez forgalmazunk phono adaptereket amelyek minősége meghatározza a hangzást. Termékeink megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és minőségi követelményeknek amik egy ilyen eszköznél felmerülnek.

ANTISZTATIKUS KEFÉK

Kiegészitőink között megtalálhatóak a finom sörtéjű antisztatikus kefék. Segítségükkel portalaníthatjuk a vinyl lemezeinket bármilyen sérülé nélkül.

STABILIZÁTOROK

Lemezlejátszókhoz készült stabilizátorok széles választékát kínáljuk, amelyeknek köszönhetően még pontosabb lehet a hang minősége, illetve védik a lemezt működés közben. A beüzemelés egyszerű és gyors, így mindenki könnyedén használhatja a kiegészítőket.

ELEKTRONIKAI TISZTÍTÓSZEREK

A lemezlejátszók állapotának megőrzése érdekében fontos a készülékek ápolása. Ennek érdekében professzionális tisztítószereket is vásárolhat nálunk, hogy minél tovább élvezhesse a termékek hibátlan működését.

EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK

Kínálatunkban számos további kiegészítőt megtalál kedvező árak és széles választék mellett. Törekszünk minden igényt kielégíteni a termékpalettánkkal. Nézze meg a további tisztító- és ápolószereinket, kiegészítő eszközeinket.