Projektor és TV

21 termék

Projektor és TV

Márka

Márka

Ár

Ár

 • 35 899,00 Ft - 1 599 990,00 Ft

Kategóriák

Kategóriák

Aktív szűrés

DLP projektor GT1080eDLP projektor GT1080e
   329 990,00 Ft
   DLP projektor GT1080eDLP projektor GT1080e
     329 990,00 FtÁr
     DLP projektor GT1080eDLP projektor GT1080e
       Ez a fényes és sokoldalú hordozható projektor az alacsony késleltetési bemenetnek köszönhetően ideális játékhoz, élő sportközvetítésekhez és otthoni szórakoztatáshoz a nap bármely szakában. Még egy hordtáska is jár hozzá, így elviheti egy barátjához, egy mérkőzésre, mozi estére vagy játékmaratonra, és nagy képernyőt hozhat létre bármilyen...
       329 990,00 FtÁr
       DLP projektor GT1080eDLP projektor GT1080e
         Ez a fényes és sokoldalú hordozható projektor az alacsony késleltetési bemenetnek köszönhetően ideális játékhoz, élő sportközvetítésekhez és otthoni szórakoztatáshoz a nap bármely szakában. Még egy hordtáska is jár hozzá, így elviheti egy barátjához, egy mérkőzésre, mozi estére vagy játékmaratonra, és nagy képernyőt hozhat létre bármilyen...
         329 990,00 FtÁr

         Projektor és TV

         Szeretné újra felfedezni kedvenc filmjeit és sorozatait? Egyedülálló tévénézési élményre vágyik? Webáruházunkban olyan kiváló minőségű tévékészülékeket és projektorokat talál, amelyek a legigényesebb vásárlóknak is örömet szereznek. Gondosan válogatjuk össze kínálatunkat, hogy ügyfeleink a legjobb márkákhoz juthassanak hozzá. Szisztematikusan bővítjük választékunkat új termékekkel, ami arra ösztönzi Önt, hogy rendszeresen látogasson el hozzánk. Szeretne többet megtudni? Vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal!

         Átlagon felüli képminőség

         Webáruházunkban különböző felbontású televíziók, vezeték nélküli és vezetékes projektorok, praktikus kiegészítők találhatók. Igazi lökést ad azoknak, akik átlagon felüli képminőségre számítanak. Nem kell aggódni a legkisebb hibák miatt sem, amelyek negatívan befolyásolhatják a nézői élményt. Ez nemcsak a moziba járók, hanem a játékok szerelmesei számára is nagy jelentőséggel bír. A javasolt berendezés rengeteg pozitív visszajelzést gyűjtött a felhasználóktól, ami a legjobb megerősítése a teljesítményének és funkcionalitásának.

          

         Hiánytalan hangzás

          

         A kiváló minőségű televíziók kiváló képet és hangot garantálnak. A hang zörejtől, recsegéstől és visszhangtól mentes. Ez különösen fontos a speciális effektusokkal rendelkező produkciók megtekintésekor. Webáruházunkban csak bevált tévékészülékek kaphatók, amelyek hosszú évekig megbízhatóan szolgálják Önt. További információra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot szervizcsapatunkkal e-mailben vagy telefonon. Mi a lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

          

         Tanúsított alkatrészek

          

         A kínált televíziók és projektorok szigorú normáknak és szabványoknak megfelelő, tanúsított alkatrészek felhasználásával készülnek. Ez teszi őket nagy teljesítményű, intenzíven használható berendezésekké. A gyártásukhoz felhasznált anyagok megfelelnek a szigorú normáknak és szabványoknak. Érdemes megemlíteni, hogy összetételük mentes a mérgező vegyületektől, amelyek negatív hatással lehetnek a környezetre. Egy ilyen befektetés megtérül!

          

         Gondtalan telepítés

          

         Szeretne TV-t vagy multimédiás projektort vásárolni, de fél a bonyolult és időigényes telepítéstől? Nem kell, hiszen minden intuitív módon történik. Nincs szükség tapasztalatra vagy speciális technológiai ismeretekre. Csak kövesse a gyártó kézikönyvben található utasításait. Hozzá kell tenni, hogy a szükséges tartozékokat minden készlet tartalmazza, így elkerülhetők az előre nem látható beruházások.

         Kényelmes kezelés

          

         TV-készülékeink és projektoraink maximális kezelési kényelmet kínálnak. A távirányítóval ellátott készülékekből nincs hiány. Ez kiváló választás azok számára, akik számára a kényelem az első. Hangsúlyozni kell, hogy a modern berendezések teljes mértékben az egyéni igényekhez igazíthatók. A működési paraméterek megváltoztatása nem jelent kihívást, így mindenki megbirkózik ezzel a feladattal.

          

         Gondos tervezés

          

         Odafigyel a részletekre? Webáruházunkban maximális precizitással készült televíziókat és projektorokat talál. Itt nincs helye hiányosságoknak! A jól ismert és elismert márkák készülékei minden helyiség praktikus dekorációját jelentik, ezért érdemes őket bemutatni. A minimalista stílusú készülékek, amelyek túl nagy erőfeszítés nélkül beilleszthetők a környezetükbe, nagyon népszerűek a vásárlók körében. És ne feledkezzen meg az érdekes modernista dizájnnal rendelkező modellekről sem. Senki sem fog közömbösen elmenni mellette!

          

         Alacsony meghibásodási arány

          

         A kínált televíziók és projektorok gondosan kiválasztott alkatrészeken alapulnak. Miért fontos ez? Elsősorban azért, mert a tanúsított anyagok garanciát jelentenek a megbízhatóságra. Nem kell aggódnia a korai meghibásodások vagy a használat jelei miatt. A megvásárolt berendezés hosszú évekig tökéletes állapotban marad, ami elégedetté teszi azokat, akik bölcsen fektetik be a pénzüket.

          

         Tartós burkolatok

          

         Szeretne olyan televíziót vásárolni, amely még évek múltán sem veszíti el eredeti funkcionalitását? Vagy egy strapabíró projektorra van szüksége nyilvános előadásokhoz? Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a megfelelő berendezést! A javasolt készülékek robusztus házzal rendelkeznek, amelyek nem hajlamosak a mechanikai sérülésekre. Ez különösen fontos olyan berendezések esetében, amelyeknek a helye gyakran változik.

          

         Gyors szállítás

          

         Minden megrendelést a megbeszélt határidőre küldünk ki, így elkerülhetőek a felesleges késések. A készülékek átfogóan védettek a szállítás vagy kirakodás során esetlegesen felmerülő meghibásodások ellen. Fogalma sincs, hogy melyik televíziót vagy projektort válassza? Semmi gond! Csak vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik megoldják a problémáját. A szakemberek szívesen adnak tanácsot a legelőnyösebb megoldásról, amely száz százalékban az Ön igényeihez és személyes preferenciáihoz igazodik.