Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Fülhallgató PI7

   Bowers & Wilkins

   159 990,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín
   Mennyiség

   Elérhető

   A Bowers & Wilkins PI7 magas minőségű fülhallgatót úgy tervezték, hogy a legmagasabb minőségű mobil audioélményt nyújtsa a vezeték nélküli működés kényelmével és a zajszűrés nyugalmával kombinálva.

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Akár ingyenes kiszállítás!

    

   45 napos ellállási lehetőség

   PI7 fejhallgatója Bluetooth-on keresztül vezeték nélkül, mobiltelefonról, táblagépről vagy számítógépről streamelt zenét tud lejátszani. A PI7 vezeték nélküli telefonálásra is használható.

   A PI7 Real World Listening funkciói közé tartoznak a legújabb innovációink az adaptív zajszűrés, a környezeti áthallás és a továbbfejlesztett viseletérzékelő technológiák terén. A legújabb generációs zajszűrő funkciót az alapoktól kezdve intelligens környezetérzékelő képességekkel terveztük, automatikusan kiválasztja a környezethez legjobban illeszkedő zajszűrés megfelelő típusát, egyetlen célja a kompromisszumok nélküli hallgatási élmény biztosítása. A Ambient Pass-Through lehetővé teszi, hogy a külső hangok, például a beszélgetés vagy a biztonsági bejelentések tisztán hallhatók legyenek anélkül, hogy a fülhallgatót ki kellene venni. A Wear Sensing funkció lehetővé teszi, hogy a PI7 természetes módon reagáljon, szüneteltesse és folytassa a zenét egyszerűen azzal, hogy fel- vagy leemeli valamelyik fülhallgatót a füléből. Ezeket a funkciókat az iOS és Android készülékeken ingyenesen elérhető Bowers & Wilkins Headphone App segítségével lehet engedélyezni és tovább testreszabni.

   A PI7 újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Teljesen feltöltve, a Bluetooth, az adaptív zajszűrés és a Ambient PassThrough használatának mértékétől függően az akkumulátor akár 20 órányi folyamatos vezeték nélküli média streamelést is biztosíthat zajszűrés bekapcsolásával, átlagos lejátszási hangerő mellett.

   • Bluetooth kodek: AptX - Adaptív, AptX - HD, AptX - Alacsony késleltetés, AptX - Klasszikus, AAC, SBC.
   • Bluetooth-profilok: A2DP v1.3.1, AVRCP v1.6.1, HFP v1.7.1, HSP v1.2, BLE GATT (Generic Attribute Profile).
   • Frekvenciasáv: Tx üzemmód: 2402MHz-2480MHZ, ISM sáv, Rx üzemmód: 2402MHz-2480MHz, ISM sáv
   • RF kimeneti teljesítmény: < 0r =10,0 dBm
   • Meghajtóegységek: 9,2 mm-es dinamikus meghajtó kiegyensúlyozott armatúrával
   • Frekvenciatartomány: 10Hz és 20kHz között
   • Torzítás (THD): <0,3% (1kHz/10mW)
   • Akkumulátor élettartama: akár 4 óra Bluetooth funkcióval
   • Töltés: 15 perces töltés = 2 óra Bluetooth
   • Bemenetek: Bluetooth
   • Dobozban található tartozékok: 20 cm-es USB-C-USB-C kábel
   Bowers & Wilkins
   PI7 CHARCOAL
   0714346335909

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Mutass többet

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: