Okos porszívók

2 termék

Okos porszívók

Aktív szűrés

Okos porszívók

Az okos porszívó nagyszerű lehetőség azoknak, akik nem akarnak vagy nem tudnak időt tölteni háztartási munkákkal, ezért kevesebb erőfeszítéssel is tisztaságban tarthatja otthonát. Kiemelkedő teljesítményparaméterekkel rendelkező készülékek széles választékát kínáljuk. Fantasztikus lehetőség azok számára, akik elsősorban a funkcionalitást, a megbízhatóságot és a tartósságot tartják szem előtt. Egy jó készülék éveken át kiszolgálja, visszahozva árát.

Nagy teljesítmény

A nagy szívóerővel rendelkező robotporszívó garantálja a padló alapos tisztítását a lehető legrövidebb idő alatt. A kínált modelleket kiemelkedő teljesítmény jellemzi, ami felveszi a versenyt a hagyományos porszívókkal. Az innovatív technológiák révén a modern eszközök tökéletesen megbirkóznak a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is. Tehát nem kell aggódnia a hátrahagyott kosz miatt. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az intelligens porszívók csendes és tartós motorokkal rendelkeznek, amelyek a legintenzívebb használatot is kibírják.

Nagy kapacitású akkumulátorok

Az intelligens porszívók nagy kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, hogy ritkábban kelljen visszatérniük a töltőhöz. Kínálatunkban megtalálható termékek mindegyike sokáig bírja az intenzív használatot, csökkentve a töltési ciklusok számát. A takarítás befejezése után visszatérnek a töltőállomásra, majd a következő használatig teljesen feltöltenek. Termékeinket könnyű és kompakt kialakítás jellemzi, így a tárolásuk nem jelent problémát. A szilárd ház teljesen ellenáll a környezeti tényezőknek. Tehát nem kell aggódnia a sérülésektől vagy a használat idő előtti nyomától. Nagy szerepet játszanak azok az érzékelők is, amelyek védenek az akadályoktól vagy a lépcsőn történő leesés ellen. Porszívóink automatikusan működnek, amíg Ön munkában van elvégzik a takarítást.

Intuitív vezérlések

A vezeték nélküli porszívó távvezérelhető, ami nagy segítség. Sőt, lehet programozni a munkáját. Ez azt jelenti, hogy a tisztítás az általunk beállított időpontban történik. A távvezérlés a mobil alkalmazásnak köszönhetően lehetséges, amely bármilyen eszközre, például okostelefonra letölthető. Előnye az egyszerű és problémamentes működés, amely nem igényel speciális ismereteket. A legtöbb vezeték nélküli porszívó hanggal is vezérelhető - csak a Google Assistant vagy az Amazon Alexa kompatibilis modellt kell választania.