FIGYELEM: 2021.03.08. - 03.22. között az Allee Bevásárlóközpontban található üzletünk zárva tart.
Ez az oldal cookie-kat használ. Tudjon meg többet. A cookie-k tárolási és hozzáférési körülményeit a böngésző beállításaiban határozhatja meg.

   Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó CHORA 806

   FOCAL

   114 995,00 Ft

   Darabár

   Adóval együtt

   Elérhető

   Figyelem: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Szín
   Mennyiség

   Minimális rendelési egység a termékből: 2.

   Last time this product was added to a cart: 2020-11-06

    

   Akár 5 év garancia ingyen!

    

   Ingyenes kiszállítás!

    

   elállási jog

   Zenehallgatás és filmnézés

   A Chora 806 kiemelkedően jó választásnak bizonyul, kisebb hangrendszerek esetén. Minden pillanatban hűségesen szólaltatja meg kedvenc zenéinket, legyen szó egy aktuális slágerről, egy gyönyörű szimfóniáról vagy a legújabb hollywoodi blockbusterek epikus filmzenéiről esetleg kedvenc videojátékunk aláfestő zenéiről. A letisztult formaterv bármely enteriőrben könnyen megtalálja helyét. Paramétereit tekintve pedig 20 m² körüli helységek számára nyújt ideális megoldást, mind zenehallgatás, mind házimozi rendszer kiépítése esetén. A hangfal egyedi formaterve meglepi a szemet, a Slatefiber hangszórók pedig lenyűgözik a fület.

   Kiemelkedően jó akusztikai tulajdonságok

   A Focal négy évnyi fejlesztés után állt elő az újrahasznosított szénszálakból készült, Slatefiber hangszórócsaládjával. Ezzel a Focal lett az első gyártó, amely újrahasznosított szénszálat használ hangszóróinak előállítására. A franciaországi Saint-Étienneben gyártott hangszórók rendkívül pontos hangzást és kiemelkedő minőséget garantálnak - kiváltképp a közepes frekvencia tartományban. A szövés nélkül, szálirányba rendezett szénszálak, hőre lágyuló polimerrel keverve egy rendkívül merev és könnyű kompozit anyagot képeznek, amelynek kiemelkedően jók az akusztikai tulajdonságai.

   A Chora 806 a Focal új Chora hangfalcsaládjának egyik középső modellje. Klasszikus, 2 utas kialakítású hangfal, amely a rendkívül precíz középtartományokat végtelenül tiszta magasokkal vegyíti - bármilyen zenei műfajról legyen is szó. Kis és közepes alapterületű helységek számára is ideális választás lehet. A hangfal elülső oldalán kivezetett reflex nyílás egyaránt egyszerűbbé teszi a kihelyezést és rásegít a mélyhangszórók hatékonyságára.


   A 25 mm-es alumínium/magnézium magassugárzók egy speciális, Poron memóriahabból készült fogadópanellel csatlakoznak a hangfalhoz. Ez a technológia a Focal legendás Utopia hangfalcsaládjából került át a Chora hangfalaiba. A fogadópanel különleges anyaga és formája jelentősen csillapítja az esetleges torzításokat a 2000 Hz és 3000 Hz közötti sávban, amely az emberi hallás egy kifejezetten magas érzékenységű tartománya. A magassugárzók inverz dóm kialakítása csökkenti a magas hangok fókuszáltságát, egy rendkívül diffúz lesugárzást biztosítva a magas tartományokban, ezáltal az árkategóriában egyedülállóan pontos hangszínpadot alkotva.

   A 16,5 cm-es Slatefiber mélyközépsugárzók domborítják ki leginkább az új technológia előnyeit, rendkívül levegős és pontos középtartományt garantálva.

   Slatefiber technológia

   A Focal Chora 806 hangfala önmagában képes megjeleníteni a gyártó teljes pályaívét. Megjelenik benne a gyártó első lényeges önálló fejlesztése, az invert dóm magas sugárzó, és az ennek továbbfejlesztésére használt alumínium/magnézium ötvözet. A legújabb Slatefiber technológia, pedig méltó stációja a Focal fejlesztéseinek. A Slatefiber technológiában megjelenő környezettudatosságban a Focal elegáns állásfoglalása testesül meg – korunk egyik legégetőbb problémája kapcsán.

   A hangfal a gyártó által kínált állványra helyezve mutatja meg igazi karakterét. A hátrafelé döntött állvány kialakítása egyrészt kedvezően hat a hangszórók lesugárzási teljesítményére másrészt kellően meghökkentő látványt tud nyújtani, a meglehetősen konzervatív forma ellenére. A formaterv sajátosan ötvözi a hagyományos és modern elemeket, ennek köszönhetően úgy tud belesimulni bármilyen enteriőrbe, hogy azért megakadjon rajta a tekintet.


   Főbb jellemzők:

   Kivitel: 2 utas bass-reflex állványra vagy polcra helyezhető hangsugárzó
   Elérhető színek: világos fa & bézs, sötét fa & szürke, fekete

   Hangszórókészlet:

   • Mélyközép tartomány: 1 db 16,5 cm-s Slatefiber hangszóró
   • Magas tartomány: 1 db 25 mm-es TNF alumínium- magnézium hangszóró
   Érzékenység (2,83 V / 1 m): 89 dB
   Frekvencia átvitel (±3 dB): 58 Hz – 28 kHz
   Mély frekvencia pont: (-6 dB): 49 Hz
   Névleges impedancia: 8 Ω
   Minimális impedancia: 4,6 Ω
   Ajánlott erősítő teljesítmény: 25 W / 120 W
   Keresztváltási frekvencia: 3000 Hz

   Méretek:

   • magasság: 43,1 cm
   • szélesség: 21 cm
   • mélység: 27 cm
   Nettó súly (hangszóró ráccsal): 7,35 kg

   Csomagolt méretek (párban):

   • magasság: 53 cm
   • szélesség: 59 cm
   • mélység: 39 cm
   Csomagolt súly (párban): 18 kg
   FOCAL
   CHORA806BLACK

   210 mm
   431 mm
   270 mm

   7 kg

   Adatlap

   Garancia
   24 hónap

   Megadott referenciák

   ean13
   3544056691388

   A többi vásalró megrendelte a következőket is:

   10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: