LCD 4K 55" TV We. SEE 55 GREY
   LCD 4K 55" TV We. SEE 55 GREY
   LCD 4K 55" TV We. SEE 55 GREY
   LCD 4K 55" TV We. SEE 55 GREY

   LCD 4K 55" TV We. SEE 55 GREY

   727 900,00 Ft
   Adóval együtt
   Szín :
   Mennyiség

   Kérhető

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   TV azoknak, akik nem néznek tévét.

   De akik izzadnak, pihennek, nézegetik a fotókat, nézik a sorozatokat, nevetnek, sírnak, izgulnak, szurkolnak, tanulnak, versenyeznek, streamelnek, játszanak, csodálkoznak - és csak szeretik a nagyszerű dizájnt és a kiváló minőséget. Ha We. csináld, We. csináld jól.

   Ez a televízió, mindazoknak, akik izgatottak, szurkolnak, tanulnak, harcolnak, streamelnek, játszanak és csodálnak. A tökéletes egyensúly érdekében a csúcstechnológia és a lassítás között. Ahhoz, hogy új szemszögből lássa, hogy mi hajt igazán. Neked. A legújabb technológiával az Ultra HD LED Streaming TV nemcsak hatalmas színspektrummal és ragyogó, nagy kontrasztú képekkel nyűgöz le, hanem hihetetlen mélységhatással is - minden színből tökéletes színeket és formákat biztosít. A 80 wattos zenei kimenettel rendelkező HD LED Streaming TV páratlan hangélményt nyújt. Az új We. SEE az Ön egyéni jólétprogramjához készült, és mindig tökéletes összhangban van azzal, amire szüksége van: inspirációra, innovációra vagy koncentrációra.

   Különféle streaming tartalmak. Minden nagyobb streaming szolgáltatás egyetlen gombnyomással. Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney +, Rakuten 4K, Rai Play, ChiliTV, Freeview Play és még sok más minden We. SEE a TV -t.

   Ultra High Definition a legújabb HDR -rel. We. by Loewe ultra-vékony kialakításával inspirál a képminőség romlása nélkül. Csúcsfényesség akár 500 nit. Ragyogó TV -élmény az UHD felbontásnak és a HDR formátumok teljes skálájának köszönhetően.

   Hangélmény a Dolby Atmos segítségével. Minden We. SEE TV akár 80 wattos elülső hangrendszerrel és 4 + 2 meghajtóval rendelkezik a gazdag hangzás érdekében. Ringató pillanatokra.

   WE. BY LOEWE
   WE.SEE 55 STORM GREY

   Data sheet

   Garancia
   24 hónap

   Specific References

   ean13
   4011880171540
   Mutass többet