• Kiárusítás!
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350
  Multiroom Hangfal DENON HOME 350

  Multiroom Hangfal DENON HOME 350

  189 990,00 Ft
  279 990,00 Ft
  Adóval együtt
  90 000,00 Ft megtakarítás

  A promóció előtti 30 nap legalacsonyabb ára: 219 990,00 Ft

  Ártörténet

  Az előző 30 nap legalacsonyabb ára

  A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
  00
  NAP
  :
  00
  ÓRA
  :
  00
  PERC
  :
  00
  MP
  Szín :
  Mennyiség

  Elérhető

  A Denon Home 350 a Home széria legnagyobb méretű és teljesítményű multizónás hangsugárzója, amely a beépített Wi-Fi modulnak köszönhetően további Home hangsugárzókkal, illetve HEOS képes eszközökkel képes kiváló minőségű zenei hangzással ellátni egész otthonát. A DENON, a hangrendszerek tervezésében, gyártásában, valamint a multizónás eszközök megépítésében szerzett sokéves tapasztalatait felhasználva most új hangsugárzókkal bővíti a HEOS multizónás rendszerben működő hangszóróit, amelyek immár a DENON Home nevet viselik és természetesen visszafelé is kompatibilisek az megelőző DENON HEOS névvel jelzett hangsugárzókkal.

  Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

  • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
  • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
  • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

  Egyedülálló hangminőség

  Élvezze a kiváló hangminőséget a Denon Home 350 hangsugárzóval vezeték nélküli, Wi-Fi kapcsolaton keresztül! Mint minden Denon termék estében, a Denon Home 350 tervezésénél is az volt a legfontosabb szempont, hogy lélegzetelállító hangminőséget nyújtson mindenhol minden hallgató számára. Fejlett akusztikai tulajdonságaival, nagyteljesítményű, fejlett, digitális DSP-jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangsugárzóival a Denon Home 350 kiemelkedően tiszta magas hangokat, élettel teli közép-frekvenciás hangokat és erőteljes mélyhangokat, illetve basszust biztosít.

  Szabadon kombinálható a többi HEOS technológiával kompatibilis hangszóróval és eszközzel

  A Denon Home 350 multizónás hangsugárzó minden fajta zeneistílusú felvételt tiszta és részletgazdag hangminőségben képes megszólaltatni, ami alapvető elvárás az összes minőségi DENON termék esetében is. A Denon Home 350-et párosíthatjuk egy második Denon Home 350-nel is, hogy sztereó párt alkotva igazi térhangzást kaphassunk, vagy akár kombinálhatjuk további HEOS-kompatibilis termékekkel is, hogy otthonunk minden helyiségében élvezhessük kedvenc zenéinket a fejlett HEOS alkalmazás nyújtotta összes előnnyel együtt. A kompakt méretű kialakításnak köszönhetően a Denon Home 350 bármilyen helyiségben elfér.

  Hangvezérlés

  A Denon Home szériás hangsugárzói felvannak szerelve az összes, ismert hangvezérlő szolgáltatással. Minden, amire ennek használatához szükségünk lehet, az egy intelligens hangszóró vagy pedig egy telefont, illetve tablet, és máris hangparancsokkal irányíthatjuk otthoni multizónás hangrendszerünket az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy pedig az Apple Siri segítségével. Adjunk ki hangos utasítást, hogy elinduljon a zene, növekedjen, csökkenjen a hangerő vagy lépjen tovább a következő dalra, és még sok más egyéb funkció használata is lehetséges a használatával. Az Amazon Alexa használatához egyszerűen csak engedélyezzük a HEOS Home Entertainment Skill funkciót az Amazon Alexa alkalmazáson belül, és már azonnal használhatjuk is a hangvezérlést bármely Amazon Echo eszközön keresztül (* Az Echo különállóan megvásárolható).

  Ingyenesen letölthető HEOS alkalmazás

  A Denon Home 350 élményekkel teli használatához és a zenehallgatáshoz egyszerűen csak töltsük le a teljesen ingyenes HEOS alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból, és percek alatt beintegrálhatjuk az új Denon Home 350 multizónás hangszórónkat otthoni hálózatunkba. Vezéreljük a hangszórónkat okos telefonunkkal, tabletünkkel vagy pedig a készülék tetején található, gyors funkcióelérést lehetővé tévő érintőrendszerű funkció gombokkal. Mindezeknek köszönhetően a beállítás és a használat is rendkívül egyszerű.

  Vezeték nélküli, tiszta zenei hang a teljes otthonunkban

  A nagy teljesítményű Denon Home 350 hangsugárzó lenyűgöző, kristálytiszta hangjával minden zenehallgatót elvarázsol, és még a nagyobb méretű helyiségeket is képes zenével megtölteni. Csatlakoztassunk egy további Denon Home 350 hangsugárzót a már meglévő Home 350-hez és máris sztereó hangsugárzó párként használhatjuk őket, vagy egyszerűen csak kombináljuk más HEOS technológiájú eszközökkel, hogy teljes otthonunkban élvezhessük a minőségi zenei hangzást. 

  Kristálytiszta magas hangok és erőteljes basszus

  Ahogy minden Denon terméket, úgy a Denon Home 350 hangsugárzót is olyan módon tervezték meg, hogy a DENON legmagasabb standard-jeinek megfelelő, kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosítson. Fejlett akusztikai tulajdonságaival, nagyteljesítményű, fejlett, digitális DSP-jelfeldolgozó egységével és prémium minőségű hangsugárzóival a Denon Home 350 kiemelkedően tiszta magas hangokat, élettel teli közép-frekvenciás hangokat és erőteljes mélyhangokat, illetve basszust biztosít.

  Internetrádió és zene-streaming

  Minden vezető zene-streaming szolgáltatás teljesen integrálva van és azonnal használatra kész. Spotify Free, Spotify Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és még sok más lehetőség is rendelkezésre áll Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

  Nagyfelbontású (HD) hang

  Teremtsük meg otthonunkban a kiváló hangulatot személyes zenegyűjteményünk segítségével, ahol természetesen a nagy felbontású hangformátumok lejátszása is alapvető és nélkülözhetetlen képesség. A FLAC 192kHz/24bit, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6MHz fájlok lejátszásával még a rendkívül igényes, vájtfülű zenehallgatók is egy igazán szerethető hangkaraktert kapnak a Denon Heos 350-nel.

  Könnyű beállítás és használat

  A Denon Home 350 élményekkel teli használatához és a zenehallgatáshoz egyszerűen csak töltsük le a teljesen ingyenes HEOS alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból, és percek alatt beintegrálhatjuk az új Denon Home 350 multizónás hangszórónkat otthoni hálózatunkba. Vezéreljük a hangszórónkat okos telefonunkkal, tabletünkkel vagy pedig a készülék tetején található, gyors funkcióelérést lehetővé tévő érintőrendszerű funkció gombokkal.

  Minőség és stílus

  Elegáns kialakításának és kiváló minőségű anyaghasználatának köszönhetően a Denon Home 350 annyira magával ragadó, hogy első látásra is azonnal felhívja magára a figyelmet. Külleme eléggé kifinomult és megnyerő, hogy tökéletesen és stílusosan beleolvadhasson környezetébe, ilyen módon megfelelve a legmagasabb esztétikai követelményeknek is. A készülék víz- és szennyeződésálló rácsos szövetből készült bevonata rendkívül nagy rugalmasságot kölcsönöz a hangszóró alkalmazási lehetőségeit tekintve. Ennek köszönhetően a Denon Home 350 páratlan minőségű hangját a konyhánkban vagy a fürdőszobánkban is élvezhetjük. A Denon Home 350-et fekete vagy fehér színben is választhatjuk a környezet színvilágnak megfelelően.

  A legfontosabb jellemzők:

  • Design-os szövetborítás fekete és fehér színben
  • 6 db beépített D osztályú erősítő
  • 6 db hangsugárzó
  • 2 db 19 mm átmérőjű magassugárzó
  • 2 db 50 mm átmérőjű középsugárzó
  • 2x 165 mm átmérőjű mélysugárzó
  • Nagy felbontású, HD zenei fájlok lejátszásának támogatása
  • USB csatlakozó USB flash meghajtók olvasásához
  • 3,5 mm-es Jack bemeneti csatlakozás
  • Sztereó párosítási lehetőség 2 db Heos Home 350 felhasználásával
  • Csatlakozás lehetősége Heos technológiát támogató vezetéknélküli mélysugárzókhoz
  • Wifi, AirPlay2, Bluetooth
  • Súly: 6,3 kg
  • Méretek 380 x 225 x 180 mm
  • Elérhető színek: fekete és fehér

  * A Denon Home 350 beépített mikrofonokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik egyes új funkciók hozzáadását egy 2020-as szoftverfrissítéstől kezdődően. A Denon kijelenti, hogy az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül a mikrofont nem kerül bekapcsolásra.

  DENON
  DENONHOME350BKE2

  Data sheet

  Garancia
  24 hónap
  Garancia Meghosszabbítása
  36 hónap

  Specific References

  ean13
  4951035071205
  Új
  Mutass többet

  A többi vásalró megrendelte a következőket is: