BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV
   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV

   BILD V.55 DR+ 4K OLED TV

   1 683 900,00 Ft
   Adóval együtt
   A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.
   Mennyiség

   Utolsó tételek a raktáron

   Fontos információ: A szállítmány várható kiszállítási idő kb. 1-5 munkanap.

   Figyelem. A termék kirakatból származhat.

   • Akár 5 év garancia ingyen!Akár 5 év garancia ingyen!
   • Akár ingyenes kiszállítás!Akár ingyenes kiszállítás!
   • 45 napos ellállási lehetőség45 napos ellállási lehetőség

   OLED 4K 55" TV

   Ismerje meg azt a világot, ahol az elegancia, a hagyomány és a teljesítmény tökéletes harmóniában találkozik, és fedezze fel a Loewe bild v termékcsaládjának rendkívüli TV modelljeit.

   A legújabb technológia és a 4K OLED-panel HDR10, HLG és Dolby Vision™ technológiával biztosítja a maximális kényelmet. Ahogy az a Loewe-től elvárható, minden készüléket szállítás előtt egyedileg kalibrálunk és optimalizálunk a tökéletes tévézési élmény érdekében.

   A hat meghajtóval rendelkező soundbar 80 wattos összkimeneti teljesítményt biztosít, és bazalt színű szövetborításával tökéletesen illeszkedik a lakókörnyezetbe. Német mérnöki munka nagy részletszeretettel - a lenyűgöző tévés pillanatokért.

   Az OLED technológia a ragyogó és természetes színeket, a tökéletes kontrasztot - a legmélyebb feketétől a tiszta fehérig - és a részletes élességet jelenti még a nagyon gyors mozgásoknál is. A lenyűgöző fekete és a kép sötét részeinek legfinomabb árnyalatai mellett a Loewe bild v OLED technológiája ragyogó színvisszaadást tesz lehetővé. A koromfekete háttér előtt ugyanis a színek különösen élénknek és élénknek tűnnek. Ezáltal a képernyők ideálisak a HDR filmekhez és a Dolby Vision tartalmakhoz, amelyek több és finomabban osztályozott színt és szélesebb fényerősségtartományt tartalmaznak.

   A zárt basszusreflex-dobozzal és hat beépített meghajtóval ellátott, erőteljes sztereó hangrendszer 80 wattos, terjedelmes összzenei teljesítményt produkál. Emellett a soundbar meleg basszushangokat biztosít, és gazdag hangzással tölti meg a szobát. A Mimi Defined™ intelligens technológia felismeri a fül számára optimálisat. A hang és a hangszín valós időben kerül elemzésre, és a TV hangzása az Ön személyes hallásprofiljához igazodik.

   A beépített DR+ merevlemezzel órákig rögzíthet. Az 1 TB-os tárolókapacitással a Loewe bild v pontosan az ütemtervnek megfelelő lesz: Egyszerre két műsort rögzíthet, és közben egy másik csatornán tévézhet. A TV-műsor szüneteltethető, és egy későbbi időpontban időkésleltetéssel folytatható. A Loewe applikációval a műsorokat mobileszközén is megnézheti, miközben úton van.

   Képernyő átlója: 55" / 140cm

   Ultra HD felbontás: 3840 x 2160 pixel

   Megjelenítési technológia: OLED (WRGB Pixel)

   Kép: HDR, 800 cd/m², Image+ Active

   Csatlakozók: HDMI, WLAN, LAN, Bluetooth

   Hang: 2x 40 W zenei teljesítmény

   termékméretek: 1236 x 788 x 68 mm

   nettó súly: 29,00 kg

   minimális mennyiség: 1 db

   LOEWE
   BILD V.55 DR+ BASALT GREY

   Specific References

   Mutass többet